در جلسه ای که روز دوشنبه مورخ 94/12/10 با میزبانی منطقه 16 شهرداری تهران در محل سوله بحران ناحیه 5 و با حضور 30 تن از کارشناسان و مدیران فضای سبز مناطق 22 گانه شهرداری تهران برگزار شد ، مهندس بهروز سهرابی مدیر عامل شرکت زیست فناوری سپهر باختر به تبیین و تشریح نحوه عملکرد فناوری گرواسیس در زمینه کاشت درخت در مناطق خشک و فاقد آب بدون استفاده از آبیاری و انرژی پرداخته و درمورد اهمیت انتخاب صحیح نوع نهال متناسب با اقلیم و میزان بارندگی هر منطقه و ضرورت تولید نهال با ریشه سالم و مستقیم ، استفاده از قارچ میکوریزا ، عدم دستکاری ساختار فیزیکی خاک در زمان کاشت نهال و همچنین نحوه استفاده از سامانه های واتر باکس و گروباکس در قالب ارائه پاورپوینت ، اسلاید و فیلم به تفصیل سخن گفته و در پایان به پاسخگوئی سوالات مطرح شده از طرف حاضران پرداخت.

با توجه به وسعت اراضی فضاهای سبز و پارکهای موجود در شهر تهران و نیز وجود مشکل شدید آب و اهمیت مدیریت منابع محدود موجود ، بکارگیری این فناوری میتواند کمک شایان توجهی به پیشبرد توام با موفقیت این سازمان پرتلاش و مدیران زحمتکش آن که با فعالیت شبانه روزی خود محیط زندگی هموطنان پایتخت نشین را طراوتی ویژه بخشیده اند ، بنماید.

برای مشاهده سایر عکسها لطفا ( اینجا ) کلیک فرمائید.

" کاشت درخت تنها راه نجات "

بشر در طول دوهزار سال گذشته دو بیلیون هکتار بیابان تولید کرده است ( منبع : World Resource Institute ) در حال حاضر این منطقه که متاسفانه کشور عزیز ما ایران در قلب آن قرار دارد در بحران خشکسالی پیش رونده قرار داشته و فاقد منابع اب کافی است . پیشنهاد ما تبدیل این منطقه به زمین حاصلخیز است ، با استفاده از تکنولوژی گرواسیس ( کاشت درخت بدون استفاده از انرژی و آبیاری ).

 

تکنولوژی گرواسیس یک راه حل ارزان برای کاشت درخت در زمینهای پست و فرسوده است ، این روش تنها راه حل درختکاری بدون استفاده از انرژی و ابیاری است . این سیستم تاثیرات اقتصادی ، زیست محیطی و اجتماعی بزرگی را برای کشورهای در حال توسعه یا توسعه یافته نوید می دهد .

در طول دهه گذشته ( از سال 2003 ) شرکت گرواسیس به توسعه تکنولوژی و پیشبرد پروژه ها در بیش از 20 کشور بیابانی دنیا پرداخته است ( آرژانتین ، بحرین ، شیلی ، چین ، دبی ، اکوادور ، اتیوپی ، فرانسه ، هند ، اردن  ، کنیا ، لیبی ، عراق ، کویت ، مکزیک ، عمان ، قطر ، عربستان سعودی ، اسپانیا ، آمریکای شمالی .....) ازمایشات انجام شده با کاشت بیش از 300000 اصله از انواع درختان و درختچه های مثمر و غیر مثمر در مناطق بیابانی و کوهستانی این کشورها با درصد بقای 90 درصد ، قابلیت این تکنولوژی را برای همگان به اثبات رسانده است .

Template Design:Dima Group