روز پنج شنبه 22 بهمن 94 توسط دوتن از دانشجویان دانشگاه بوعلی سینا همدان ( خانم مرجان سپه پناه دانشجوی دکتری ترویج کشاورزی و آقای سهراب احمدی دانشجوی کارشناسی ترویج کشاورزی ) یک طرح پژوهشی با استفاده از واترباکس برای کاشت درخت در این شهر به مرحله اجرا درآمد.

نتایج این پژوهش با سایر روشهای کاشت درخت در شرایط خشکسالی و کم آبی مورد مقایسه و بررسی قرار خواهد گرفت. این پروژه تحت نظر آقای دکتر رضا موحدی مدیر محترم گروه ترویج دانشکده کشاورزی دانشگاه بوعلی قرار دارد.

برای مشاهده عکسها لطفا ( اینجا) کلیک فرمائید.

" کاشت درخت تنها راه نجات "

بشر در طول دوهزار سال گذشته دو بیلیون هکتار بیابان تولید کرده است ( منبع : World Resource Institute ) در حال حاضر این منطقه که متاسفانه کشور عزیز ما ایران در قلب آن قرار دارد در بحران خشکسالی پیش رونده قرار داشته و فاقد منابع اب کافی است . پیشنهاد ما تبدیل این منطقه به زمین حاصلخیز است ، با استفاده از تکنولوژی گرواسیس ( کاشت درخت بدون استفاده از انرژی و آبیاری ).

 

تکنولوژی گرواسیس یک راه حل ارزان برای کاشت درخت در زمینهای پست و فرسوده است ، این روش تنها راه حل درختکاری بدون استفاده از انرژی و ابیاری است . این سیستم تاثیرات اقتصادی ، زیست محیطی و اجتماعی بزرگی را برای کشورهای در حال توسعه یا توسعه یافته نوید می دهد .

در طول دهه گذشته ( از سال 2003 ) شرکت گرواسیس به توسعه تکنولوژی و پیشبرد پروژه ها در بیش از 20 کشور بیابانی دنیا پرداخته است ( آرژانتین ، بحرین ، شیلی ، چین ، دبی ، اکوادور ، اتیوپی ، فرانسه ، هند ، اردن  ، کنیا ، لیبی ، عراق ، کویت ، مکزیک ، عمان ، قطر ، عربستان سعودی ، اسپانیا ، آمریکای شمالی .....) ازمایشات انجام شده با کاشت بیش از 300000 اصله از انواع درختان و درختچه های مثمر و غیر مثمر در مناطق بیابانی و کوهستانی این کشورها با درصد بقای 90 درصد ، قابلیت این تکنولوژی را برای همگان به اثبات رسانده است .

Template Design:Dima Group