سرانجام پس از گذشت یک سال واترباکس های نصب شده از روی نهال های کنار ( سدر ) و کهور که اردیبهشت سال قبل در اراضی منابع طبیعی اطراف بندر ماهشهر به همت دوست عزیز آقای عساکره و با پشتیبانی مالی شرکت پتروشیمی امیرکبیر کاشته شده بودند، برداشته شدند که از ده نهال کاشته شده ، تعداد هشت نهال بدون هر گونه آبیاری و علیرغم دستکاری های مکرر بعضی از رهگذران کنجکاور محلی ، کماکان زنده ، سبز و پایدار هستند.

قبل از هر سخنی ضروری است که از زحمات و پشتکار و علاقمندی دوست عزیز جناب آقای عساکره که دلسوزانه طی این یک سال هر ماهه حداقل یک بار از نهال ها و واترباکس ها سرکشی نموده و ضمن ثبت دقیق فرآیند رشد نهال ها و تغییرات مشهود آنها، ما را با گزارشات تصویری خود آگاه نمودند و همچنین مدیریت محترم و دست اندرکاران شرکت پتروشیمی امیرکبیر که با حمایت مالی خود امکان به نمایش درآمدن قابلیت های شگرف فناوری گرواسیس را در شرایط اقلیمی دشوار استان خوزستان فراهم نمودند، صمیمانه سپاسگزاری نماییم.

تصاویر زیر وضعیت نهال ها را حدود سه هفته پس از برداشتن واترباکس ها نشان می دهد. به امید اجرای پروژه های بزرگ درختکاری با روش گرواسیس در این استان زرخیز کشور عزیزمان. برای مشاهده گزارشات قبلی ما لطفا ( اینجا ) را کلیک بفرمائید.

" کاشت درخت تنها راه نجات "

بشر در طول دوهزار سال گذشته دو بیلیون هکتار بیابان تولید کرده است ( منبع : World Resource Institute ) در حال حاضر این منطقه که متاسفانه کشور عزیز ما ایران در قلب آن قرار دارد در بحران خشکسالی پیش رونده قرار داشته و فاقد منابع اب کافی است . پیشنهاد ما تبدیل این منطقه به زمین حاصلخیز است ، با استفاده از تکنولوژی گرواسیس ( کاشت درخت بدون استفاده از انرژی و آبیاری ).

 

تکنولوژی گرواسیس یک راه حل ارزان برای کاشت درخت در زمینهای پست و فرسوده است ، این روش تنها راه حل درختکاری بدون استفاده از انرژی و ابیاری است . این سیستم تاثیرات اقتصادی ، زیست محیطی و اجتماعی بزرگی را برای کشورهای در حال توسعه یا توسعه یافته نوید می دهد .

در طول دهه گذشته ( از سال 2003 ) شرکت گرواسیس به توسعه تکنولوژی و پیشبرد پروژه ها در بیش از 20 کشور بیابانی دنیا پرداخته است ( آرژانتین ، بحرین ، شیلی ، چین ، دبی ، اکوادور ، اتیوپی ، فرانسه ، هند ، اردن  ، کنیا ، لیبی ، عراق ، کویت ، مکزیک ، عمان ، قطر ، عربستان سعودی ، اسپانیا ، آمریکای شمالی .....) ازمایشات انجام شده با کاشت بیش از 300000 اصله از انواع درختان و درختچه های مثمر و غیر مثمر در مناطق بیابانی و کوهستانی این کشورها با درصد بقای 90 درصد ، قابلیت این تکنولوژی را برای همگان به اثبات رسانده است .

Template Design:Dima Group